COURSINGOVÁ POHODA NA CELNICI

27.05.2012 20:06

Když jsem se s Káťou a Vaškem domluvila na této akci, měla jsem upřímně obavy, jestli bude o akci tohoto typu vůbec zájem. Pár minut po zveřejnění přišla první přihláška - od Zuzky a Leušky. To mě utěšilo, že tam kdyžtak nebudeme sami organizátoři. Postupně chodily další přihlášky a penzion se začal pomalu, ale jistě plnit.

A pak už přišel den D, přesněji pátek 25. 5. 2012 a  my se začali sjíždět v penzionu Na Celnici. Večer jsme popovídali a pak se rozutekli do pokojů, abychom brzo ráno vstali. To už dorazila i Káťa s Vaškem a další účastníci a tak se začalo běhat jak o život a dá se říct, že celý den. A zatímco večer pesani odpadli únavou, páníčkové se přesunuli ven, kde na nás čekala výborná "grilovačka". A tak jsme jedli, pili, povídali... a prostě byla pohoda. V neděli jsme zase začali běhat od 9 hodin ráno a běhali jsme až do odpoledne, kdy se začali účastníci pomalu loučit a odjíždět.

Za celý vikend jsme mohli na dráze vidět různé pejsky - od maličkých krysaříků, přes jacka, jezevčíka, bígla, křížence, švýcara, afgána... až po obří dogy. Někomu to šlo trošku líp, někomu trošku hůř, ale všichni měli jedno společné - tento víkend si užili! Stejně jako my, jejich páníčci!